REPEAT

 

214afa9f1df7d7df01824b97c240317c_f-clip-art-f-paper-clipart_347-322

Ni Hao, basically today im going to cakap pasal result.

Masa sem 1, i was clueless about how the exam was about, what type of questions would be popup and i almost give up sebab taktahu nak jawab exam, but i just answer hoccay. I got an A, double b- and F *cries a river*

Before my pengajian am paper, i got few technique to answer daripada cikgu and literally i answer well, but still kena repeat sebab b- isnt safe if you guys Stpm candidates tak repeat okay sebab the possibility to get A is thinner than your cell. Lainlah kalau dapat bold B, tak perlu repeat kalau rasa sem 3 awak tu dapat A. Tapi rasa menyesal tak sudahlah sebab soalan dia quite okay for my level since its not too hard not too easy. medium. tapi rezeki nak dapat B-. alhamdulillah.

my Bm paper was alhamdulillah. sebenarnya, essay bm tu aku hafal untuk paper am. tapi, yang keluarnya dekat bm. what a luck kan? cikgu kata, soalan esei sem1, kalau tak keluar kat paper am, keluar kat paper bm. ha like that. alhamdulillah la, tak payah repeat, save $50. tapi please do answer every objective questions because senang gila nak dapat mark. lagi lagi untuk jenis malas macam aku, soalan objective do helps alot to gain marks okay. but a little tricky la soalan dia. ni soalan STPM, bukan SPM so yes. use your brain ain! literally, the mark to FAIL is just 0-5 for pengajian am, 0-8 for geography . so kalau fail tu maknannya? yes. tak jawab.

Sastera grade sepadan dengan usaha. I neither read nor study malam before paper sastera sebab struggling over another two papers. jadi budak geo sas ni susahnya sem 1 sebab kami ada 3 paper 1 hari. pagi am, lepastu bm, pukul 2 sastera? 3 subjects though? most of student will samakan dengan masa form5 sebab ada 3 paper jugak. lain, masa form 5, memang ada 3 paper, tapi 1 subject. so baca satu buku u’ll eventually get to answer all paper though. So, sastera aku tak baca. evenafter paper bm tu free. lepas keluar dewan, solat, makan and there ada another few minutes before masuk dewan for paper sastera. aku selak module, and wanted to cry because couldnt understand any words and didnt know how to answer. i forgot everything and frustrated. another few minutes,it almost came to the time where the candidates hv to line up. i heard alot of points. kawan yang ni tengah hafal yang ni,yang ni tengah explain yang ni. I JUST LISTEN TO THEM. AND ASKED ALOT. IT WAS EMERGENCY TIME FML! i was “ok ok lagi lagi cepaaaaaaaaat! nak masuk dewan dahniii!!!” and we got into dewan macam kena kejar anjing sebab lambat. tapi alhamdulillah, Allah helps me! aku dapat jawab eventhough merepek. terngiang cara cikgu zol ajar, cikgu fadilah ajar semua aku ingat. pasal hang tuah ke apebende tu aku main tulis je dia campak keris kat birai balkoni lah pebende. padahal kat birai istana, bukan balkoni, balkoni tu buat hempok pale kau. hahhaha agak pemeriksa tu gelak tak masa tanda . but still ! SUUCHH AAA BLESSS YOU KNOW MY FEELING DURING THAT TIME?! IT WAS AWESOME! hehehe. but i got b-. hooi terer tau? aku tak belajar okay?masa sastera je aku main main. but still, another $50. CHINGGG!

okay. geography. okay melayulah. geografi. scary. movie. Hai, i got F. i gave F to cikgu zubaidah. and she touched, she neither touched because i was pandai. no, because i got F. you know F? F grading is 0-8. what tha fuck i couldnt think? Its like i dont have otak to think. the question was about energy, suhu and humanity. and i got F. the human who always bising dalam kelas, got F. idiot. you know, studying isnt just about learning facts. you dont have to be clever all the time. but you have to have knowledge all the time. and you have to have a pure heart in studying. i get the point why i got F in geography. its because, im always late in class, i always lazy, eventhough i know about geography. eventhough i listen to cikgu during class, but, i’d never be the first person who masuk class geo okay. i’d be listed as the last. eventhough i focused in class like seriously, i gave her F. im so sad that i got F. aku punya focus geo tu tahap tembus dinding tau. idky, sem1 was tough for me. aku tak dapat jawab soalan number 1 pasal energy. lepastu aku lukis gambar mata. tengok jam tinggal setengah jam? eh macam patek aku terus buat karangan geo. huhuhu… im sorry cikgu, i got F, and $50? bye.

Tapi, dah sem2, aku masih gini. aku rasa aku study habits aku memang macamni kot? aku kena berangan, tapi dengar. ha camtu. ni tambah dengan kk. kau mampus, tidur pun tak tenang. sem2 lagilah takde objective. semua subjective. mati kutu ayam goreng nak menjawab. but, i hope im not regretting for choosing form6. because, they said, great thing come after the hard times. i hope so. amin. okay bye!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s